glass, servis, zamena, auto, stakla, šoferšajbna, reparacija, ugradnja, savski, venac

Glass Servis Beograd | Savski venac

Glass servis Savski venac

Ko smo mi?

Royal glass servis Savski venac je sastavni deo i filijala firme Royal glass servis iz Beograda koja se bavi prodajom, distrubucijom, ugradnjom i reparacijom auto stakala, kamionskih, kombi i autobuskih stakala, kao i stakala za građevinske mašine, traktore i brodove. Poslujemo na teritoriji Srbije.

Našu mrežu čini 35 vrhunski opremljenih glass servisa u Srbiji sa najkvalitetnijim alatima za ugradnju, montažu i reparaciju stakala za sve vrste vozila. 

Zašto da odaberete Royal glass servis Beograd?

Royal glass servis iz Beograda poznat je na srpskom tržištu kao firma koja nudi sledeće:

  1. originalna auto stakla i stakla za druge vrste vozila
  2. veliki lager auto stakala za starija i novija vozila
  3. kvalitetnu, brzu i efikasnu uslugu
  4. 00-24h podršku
  5. prefesionalno osoblje za zamenu stakala
  6. 100% garanciju na sve usluge
  7. terensku službu za zamenu stakala

Kvalitet auto-stakala koje nudimo, profesionalno obučeno osoblje i visoki kvalitet usluga koje pružamo čine nas prepoznatljivim brendom u Srbiji i regionu.

Kakve sve usluge nudimo u našem glass servisu?

Nudimo najkvalitetnija vetrobranska (šoferšajbne) zadnja i bočna stakla za sve brendove, modele i tipove vozila. U našem servisu možete uraditi ugradnju, zamenu, reparaciju i zatamnjivanje auto stakala i stakala za druge vrste vozila.  Mi takođe nudimo uslugu poliranja farova, kao i uslugu sečenja i zamene retovizorskog stakla.

Kakva stakla nudimo u svom prodajnom asortimanu?

Naša ponuda je bazirana na originalnim i zamenskim auto-staklima najboljih svetskih proizvođača: Pilkington, Saint-Gobain Sekurit, Guardian, Fuyao, Nord Glass i XYG-China.

Pouzdana i sigurna usluga

Svako oštećenje vetrobranskog ili drugog stakla na vašem vozilu zahteva pouzdanu, efikasnu i sigurnu servisnu uslugu. Royal glass servis Beograd je upravo poznat po izuzetno visokom nivou usluga zamene i reparacije stakala na automobilima ili drugim vozilima.

Na hiljade zadovoljnih kupaca iz Beograda i drugih gradova u Srbiji su naša najbolja preporuka i reklama. Uz naše usluge i servis, možete mirno da nastavite svoju vožnju.

Kako da nas kontaktirate?
 
Zanima vas brza i efikasna zamena stakla na vašem vozilu? Imate dodatno pitanje za nas? Pozovite nas odmah na
+381 11 242 15 19