Stakla za autobuse, Royal glass service Beograd, Srbija, zamena, reparacija, ugradnja šoferšajbni

Glass servis Beograd | Stakla za autobuse

Stakla za autobuse

Naša firma se bavi prodajom, zamenom, ugradnjom i reparacijom stakla za sve modele i tipove autobusa koji postoje na srpskom tržištu.

Koja autobuska stakla nudimo u svom prodajnom asortimanu?

Naša ponuda je bazirana na originalnim i zamenskim auto-staklima najboljih svetskih proizvođača: Pilkington, Saint-Gobain Sekurit, Guardian, Fuyao, Nord Glass i XYG-China.

Lager stakala za autobuse

Royal Glass Servis Beograd raspolaže velikim lagerom stakala za sve marke, tipove i brendove autobusa, što nam omogućuje brzu i efikasnu zamenu oštećenog stakla na vašem vozilu.

Ko smo mi?

Royal Glass Servis je firma iz Beograda koja se bavi prodajom, distrubucijom, ugradnjom i reparacijom autobuskih, kamionskih, automobilskih stakala, kao i stakala za kombije, građevinske mašine, traktore i brodove. Poslujemo na teritoriji Srbije.

Našu mrežu čini 35 vrhunski opremljenih glass servisa u Srbiji sa najkvalitetnijim alatima za ugradnju, montažu i reparaciju stakala za sve vrste vozila. 

Zašto da odaberete Royal Glass Servis Beograd?

Royal glass servis iz Beograda poznat je na srpskom tržištu kao firma koja nudi sledeće:

  1. originalna auto stakla za sve vrste i brendove automobila
  2. veliki lager stakala za starija i novija vozila
  3. kvalitetnu, brzu i efikasnu uslugu
  4. 00-24h podršku
  5. prefesionalno osoblje za zamenu stakala
  6. 100% garanciju na sve usluge
  7. terensku službu za zamenu stakala

Kvalitet auto-stakala koje nudimo, profesionalno obučeno osoblje i visoki kvalitet usluga koje pružamo čine nas prepoznatljivim brendom u Srbiji i regionu.

Kakve sve usluge nudimo u našem glass servisu?

Nudimo najkvalitetnija vetrobranska, zadnja i bočna stakla (šoferšajbne) za sve brendove, modele i tipove autobusa. U našem servisu možete uraditi ugradnju, zamenu, reparaciju i zatamnjivanje autobuskih stakala i stakala za druge vrste vozila.  Mi takođe nudimo uslugu poliranja farova, kao i uslugu sečenja i zamene retovizorskog stakla.

Pouzdana i sigurna usluga u Royal Glass Servisu

Svako oštećenje vetrobranskog ili drugog stakla na vašem autobusu ili vozilu zahteva pouzdanu, efikasnu i sigurnu servisnu uslugu. Royal Glass Servis Beograd je poznat po izuzetno visokom nivou usluga zamene i reparacije stakala na autobusima ili drugim vozilima.

Na hiljade zadovoljnih kupaca iz Beograda i drugih gradova u Srbiji su naša najbolja preporuka i reklama. Uz naše usluge i servis, možete mirno da nastavite svoju vožnju.

Kako da nas kontaktirate?
 
Zanima vas brza i efikasna zamena stakla na vašem autobusu? Imate dodatno pitanje za nas? Pozovite nas odmah na +381 11 242 15 19
 

Glass Servis Beograd | Stakla za autobuse

Glass Servis Beograd | Beograd
MAN 860,LKW,F2/F7
Eurocode: 4904ACL
Glass Servis Beograd | Beograd
MAN 860,LKW,F2/F7
Eurocode: 4904ACLGN
Glass Servis Beograd | Beograd
MAN 860,LKW,F2/F7
Eurocode: 4904AGNGN