Glass Servis Beograd

Glass servis Beograd | Boris Knežević

1 posta

Kontakt:

boris.knezevic.rs@gmail.com

Autor: BORIS KNEŽEVIĆ

Osnivač i vlasnik marketinške agencije Studio 77 iz Beograda i osnivač kompanije Booom Car Rental Group. Dugogodišnji profesor iz oblasti Internet marketing i Elektronskog biznisa u Srbiji. Predavao je na više državnih i privatnih poslovnih škola i fakulteta u Srbiji. Autor ili koautor četrnaest knjiga, udžbenika i monografija iz oblasti Biznisa, Međunarodnog biznisa, Elektronskog biznisa i Internet marketinga. Autor više međunarodnih radova iz gore pomenutih oblasti.

Kao predavač i profesor izlagao je svoj rad i održao predavanje na univerzitetu Harvard, na najelitnijem fakultetu za diplomatiju u svetu – J. F. Kennedy School of Goverment. Prošao obuku na Harvardskoj poslovnoj školi (Harvard Business School) za izvođenje i pripremu studija slučajeva prema harvardskoj metodologiji. Sertifikovani predavač i instruktor za ECDL i TOPSIM.

Kao rukovodilac projekata učestvovao u izradi nekoliko kompleksnih projekata za Vladu SRJ koji se odnose na procene opravdanosti ulaganja i vrednosti budućih investicija u slobodne i carinske zone u Srbiji.

Tokom svoje karijere radio je kao konsultant za više globalnih svetskih brendova i multinacionalnih korporacija i kompanije koje su njihovi franšizeri i zvanični predstavnici na domicilnim tržištima: Pizza Hut, Opel, Renault, Dacia, Nissan, Hyundai itd. Na regionalnom tržištu radi ili je radio kao konsultant i marketinški ekspert za mnoge renomirane firme kao što su HIT AUTO, EDEPRO, Ravelo, Prolom vodu, Glass service, Monument, Kryogas, TPZ, TOB, Auto Line, Lift Truck i druge.

Glass servis Beograd | Šta kažu naši kupci i klijenti?

Pročitajte najnovije vesti i saznajte nove informacije iz biznisa kojim se bavimo na našem blogu
Potrčko dostava | Beograd
Vetrobranska stakla sa najsavremenijom tehnologijom

Među prvima smo u srbiji koji poseduju i ugrađuju vetrobransko staklo koje u sebi poseduje najsavremeniju tehnologiju kao sto su grejači, senzori za kišu i svetla, kamera za konterolu brzine, night vision kamera.

Više